40 meter ovan mark med utsikt över Bällstaån och Sundbybergs centrum. Idag påbörjar SSM försäljning av 272  bostadsrätter, varav 13 stadsradhus, inom ramen för projekt Bromma Boardwalk. Merparten av bostäderna kommer att ha en egen balkong om 15 m2. Ett antal bostäder kommer även att ha 60 m2 stora privata terrasser eller egna trädgårdar. Projektet planerar för ett flertal eftertraktade och tidsenliga gemensamhetsfunktioner, exempelvis två takterrasser med utegym och utekök, bilpool och 1000/1000 Mbit/s bredband. Inflyttning beräknas till mitten av 2020.

SSM påbörjar idag försäljning av 272 unika, prisvärda och yteffektiva bostadsrätter, med eftertraktade och moderna gemensamhetsfunktioner inom ramen för projektet Bromma Boardwalk. Projektet är attraktivt beläget vid Bällstaåns strandpromenad med en slående utsikt över Stockholm. Området präglas av både grönområden och närhet till Sundbybergs stadsliv, Stockholm city och Bromma flygplats. Goda kommunikationer finns i form av pendeltåg, tunnelbana, buss och cykelbanor.  

Bromma Boardwalk präglas av modern arkitektur och är beläget på en befintlig kontorsfastighet 22 – 40 meter ovan mark. Projektet kommer att bestå av tio huskroppar med varierande våningshöjd mellan fem till åtta våningar med total BOA 17 200 m2. Bostäderna består av ett till fem rum med kök och BOA varierar mellan 26 – 170 m2, varav merparten har en bostadsyta om 50 – 60 m2. Insprängt i den befintliga kontorsfastigheten kommer 13 stadsradhus och en förskola med tre avdelningar att byggas i markplan.

Merparten av bostäderna kommer att ha en egen balkong om 15 m2. Ett antal bostäder kommer att ha 60 m2 privata terrasser eller egna trädgårdar. Gemensamhetsfunktioner planeras för i form av två takterrasser med utegym och utekök, bilpool och garageplatser. Marknadens snabbaste bredband 1000/1000 Mbit/s ingår även i de framtida boendes månadsavgift. Första inflyttning beräknas till mitten av 2020.

Projekt Bromma Boardwalk möjliggör ett prisvärt boende med en unik utsikt över Stockholm precis vid Bällstaåns strandpromenad, något som har resulterat i ett högt antal intressenter och närmare 600 anmälda besökare inför dagens säljstart, säger Mattias Roos, vd & koncernchef SSM.

Säljstarten kommer att hållas i Bromma Boardwalks showroom på Tomtebogatan 18 i Vasastan. För mer information om projektet Bromma Boardwalk samt för intresseanmälan till projektet och SSM:s övriga bostadsprojekt, läs vidare på www.ssmliving.se

För mer information, vänligen kontakta:
Ann-Charlotte Johansson, kommunikations- & IR-chef              
Telefon: +46 (0)761-65 17 71
E-post: [email protected]
Twitter: @AnnCharlotteSSM

Om SSM Holding AB (publ)        
SSM producerar funktionssmarta och prisvärda bostäder med attraktiva gemensamhetsytor, nära allmänna kommunikationer i citynära lägen till bolagets målgrupp – morgondagens urbaniter. Bolagets vision är en bostadsmarknad med plats för så många människor som möjligt och bolaget har som målsättning att producera 60 procent bostadsrätter, 30 procent hyresrätter och 10 procent studentbostäder. SSM är den ledande bostadsutvecklare i sin nisch inom Storstockholmsområdet och i oktober 2017 finns cirka 6 500 byggrätter i bolagets projektportfölj. SSM noterades på Nasdaq Stockholm (Mid-Cap) den 6 april 2017. www.ssmlivingroup.com