Erik Lemaitre, affärsutvecklingschef och medlem av SSM:s koncernledning, slutar på SSM för ny extern tjänst.

– Erik har tillsammans med sitt team bidragit till att skapa den konkurrenskraftiga och välpositionerade byggrättsportfölj som SSM har idag. Jag har haft förmånen att få lära känna Erik såväl under min tid på NCC som under mitt första halvår på SSM, där Erik har bidragit med gedigen kunskap och erfarenhet i olika kommersiella sammanhang och transaktioner. Jag önskar Erik all lycka till i hans kommande uppdrag, säger Mattias Lundgren VD & koncernchef SSM.

Erik Lemaitre lämnar SSM under andra kvartalet 2020.

Denna information är sådan information som SSM Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning samt den svenska lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 12 februari 2020 kl.10:45 CET.

För mer information vänligen kontakta:
Ann-Charlotte Johansson
Kommunikations- och IR-chef
Telefon: +46 (0)761-65 17 71
E-post: [email protected]

Twitter: @AnnCharlotteSSM

   
Om SSM Holding AB (publ)
SSM producerar funktionssmarta och prisvärda bostäder med attraktiva gemensamhetsytor, nära allmänna kommunikationer i citynära lägen till bolagets målgrupp – morgondagens urbaniter. Bolagets vision är en bostadsmarknad med plats för så många människor som möjligt. SSM är en ledande bostadsutvecklare i sin nisch inom Storstockholmsområdet och vid slutet av december 2019 fanns 4 500 byggrätter i bolagets projektportfölj. SSM är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 6 april 2017. www.ssmlivinggroup.com