Ellen Reichard tillträder som affärsutvecklingschef på Amasten i januari 2018

Ellen kommer att arbeta både strategiskt och operativt med utvecklingen av fastighetsportföljen. I uppdraget ingår ansvar för uthyrningen av beståndets kommersiella lokaler och nyproduktion av både hyres- och bostadsrätter.

– Just nu är Amasten inne i ett spännande expansionsskede och det känns som en bra tidpunkt att ansluta. Jag ser fram emot att få ingå i ett fastighetsbolag med stark entreprenöriell anda som satsar och växer, säger Ellen Reichard.

– Ellen tillför Amasten fastighetskompetens som kompletterar den befintliga kompetensen på ett mycket bra sätt, säger Jan-Erik Höjvall

Ellen Reichard är civilingenjör från KTH och har en bred erfarenhet av fastighetsbranschen. Hon kommer senast från Savills där hon främst arbetar med intag av större uppdrag och projektuthyrning av kommersiella lokaler. Ellen har tidigare även arbetat på Datscha, Com Hem samt NAI Svefa.

Vid frågor, vänligen kontakta:

Jan-Erik Höjvall, VD, Tel: +46 (0)70-553 80 04, [email protected]  

___________________________________________________________________________

Om Amasten

Amasten är ett fastighetsbolag som äger hyresfastigheter med i huvudsak bostäder, samt i viss del lokaler och kontor. Amastens affärsidé är att förvärva, förvalta och förädla, huvudsakligen hyresbostadsfastigheter, i mindre och medelstora svenska orter med goda tillväxtmöjligheter och stabil hyresmarknad. För ytterligare information besök vår hemsida www.amasten.se. Aktierna i Amasten är listade på Nasdaq First North och bolagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB, telefon +46 8 528 00 399. www.fnca.se.