Nu flyttar 32 hyresgäster in i Amastens andra Riki-hus på Näckens väg i Tomtebo. Samtidigt som hyresgästerna får nycklar till deras nya hem får de information om att hyrorna kommer att sänkas, tack vare investeringsstödet.

Det känns jätteroligt att välkomna våra nya hyresgäster med en tidig julklapp och vi är väldigt tacksamma över samarbetet med Umeå kommun, berättar Klas Johansson, Fastighetschef på Amasten Fastighets AB.

Första huset i Tomtebo invigdes förra året och under augusti i år påbörjades monteringen av 32 lägenheter i hus två. Idag flyttar hyresgästerna in. Under lördagen finns medarbetare på Amasten på plats i Tomtebo för att svara på frågor och de nya hyresgästerna erbjuds även bärhjälp, från det lokala bandylaget Umedalens IF.

Vid frågor, vänligen kontakta

Klas Johansson, Amasten, Tel: +46 (0)70-218 58 95, [email protected]  

Om Amasten
Amasten är ett fastighetsbolag som förvaltar, utvecklar och bygger. För ytterligare information besök vår hemsida www.amasten.se. Aktierna i Amasten är listade på Nasdaq First North Premier och bolagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB, telefon 08-528 00 399, mail [email protected], hemsida www.fnca.se