SSMs bostadsrättsprojekt West Side Solna med 252 bostäder, varav cirka 90 procent är ettor och tvåor,
är slutsålt. Det attraktiva projektet som är beläget i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg har en
Urban Score om 100 poäng när parametrarna mobilitet, gemenskap, hälsa och vardagstjänster vägs samman. Under perioden Q3 2019 till och med Q2 2020 har 238 bostadsrätter tillträtts av bostadsköpare. Resterande tillträden förväntas ske under Q3 2020.

På bästa läge i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg har SSM utvecklat och producerat bostadsrättsprojektet West Side Solna med 252 bostäder och med en Urban Score om 100 poäng. Projektet består av bostäder med ett till fyra rum och kök, varav cirka 90 procent är ettor och tvåor med en bostadsyta om 23 – 56 m2.

Projektet är centralt beläget vid tunnelbana och shopping med närhet till rekreation. De flesta av bostäderna har tillgång till egen balkong och sociala ytor finns i form av en gemensam terrass och utomhuspool. I byggnadens bottenplan finns sex kommersiella lokaler med bland annat affärer och uteservering.

Inflyttningar i projektet påbörjades i slutet av september 2019 och 238 bostäder har tillträtts per 30 juni 2020. Resterande tillträden förväntas ske under Q3 2020.

–  Boende i West Side Solna har i sommar kunnat ”hemestra” med sina familjer och vänner i den väl tilltagna utomhuspoolen eller på den attraktiva takterrassen. Nöjda boenden ger oss goda betyg och vi ser nu fram emot att få lämna över nycklarna till de allra sista bostadsköparna under september månad, säger Mattias Lundgren, koncernchef & VD SSM.

West Side Solna drivs i JV-samarbete med Alecta.

SSM har ytterligare två bostadsrättsprojekt i produktion. Det är dels Metronomen vid Telefonplan med 188 bostadsrätter och en Urban Score om 100 poäng samt Platform West med 109 bostadsrätter i Roslags-Näsby
med 97 poäng i Urban Score.

För mer information, vänligen kontakta:
Ann-Charlotte Johansson         
Kommunikations- och IR-chef
E-post: [email protected]

Telefon: +46 (0)761-65 17 71

Om SSM Holding AB (publ)     
SSM utvecklar och producerar ytsmarta och prisvärda bostäder med attraktiva gemensamhetsytor, nära allmänna kommunikationer i citynära lägen till bolagets målgrupp – morgondagens urbaniter. Bolagets vision är en bostadsmarknad med plats för så många människor som möjligt. SSM är en ledande bostadsutvecklare i sin nisch inom Storstockholmsområdet och per 30 juni 2020 finns cirka 4 500 byggrätter i bolagets projektportfölj. SSM är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 6 april 2017. www.ssmlivinggroup.com