Köparna fick äran att hålla i spaden när det symboliska första spadtaget togs för SSM:s projekt Bromma Tracks vid Brommaplan i Stockholm, igår.

I Bromma, en av Stockholms mest omtycka förorter, skapar SSM nu 249 stycken nya bostadsrätter i och med projektet Bromma Tracks. Fastigheten är belägen längs med Drottningholmsvägen, i ett suveränt kommunikationsnära läge intill Brommaplan, inte långt från stadens citypuls. Utöver de yteffektiva bostadsrätterna erbjuds en stor gemensam uteplats med en skön pool i bästa solläge, grönska, sittgrupper och grillmöjligheter. Här blir det enkelt att leva socialt när och om man så önskar.

Intresset för projektet har varit mycket stort. Försäljningen startade i oktober 2014 och merparten av lägenheterna såldes direkt. Projektet är idag slutsålt. Bromma Tracks innehåller 249 lägenheter i storlekarna 1-4 rok, varav merparten 1-2 rok. Inflyttning planeras ske med start under 2016.

  • Det känns spännande att genom detta projekt få inleda den framtida utvecklingen av Brommaplan. En av Stockholms viktigaste knutpunkter och utvecklingsområden för framtiden. Genom att utveckla bostäder på mark som tidigare använts för andra verksamheter kan vi i många fall utveckla staden och bygga ett attraktivare framtida Stockholm säger Mattias Roos, VD på SSM.

Maral Saffar är en av dem som tog gårdagens spadtag. Hon berättar om varför hon valde att köpa lägenhet i Bromma Tracks.

  • Jag köpte lägenhet i Bromma Tracks eftersom jag länge letat efter ett boende som uppfyller mina högt ställda krav på komfort, funktion och guldkant på vardagen. Lägenheten har balkong och vi får tillgång till en härlig innergård med pool. Den är välplanerad och anpassad efter hur vi människor lever idag genom att erbjuda både skön avkoppling såväl som umgänge och sociala aktiviteter. Jag är supernöjd med mitt köp.

För ytterligare information kontakta:
Mattias Roos, VD, 0706-185 199