Hemfosa förstärker den norska organisationen genom att anställda Dag Tønder som fastighetschef för det norska fastighetsbeståndet som omfattar fastigheter till ett värde om cirka 3,6 miljarder kronor.

Dag Tønder har en bred erfarenhet inom fastighetssektorn och kommer närmast från det norska fastighetsrådgivningsbolaget Malling & Co där han sedan 2010 varit partner och mäklare med ansvar för uthyrning och försäljning av kommersiella fastigheter. Dessförinnan arbetade Dag bland annat som verksamhetschef och fastighetschef i Meglercompagniet samt partner och chef för franchiseföretag under Postbanken Eiendomsmegling.

”Vi är mycket glada över att kunna förstärka vår norska organisation med Dag. Vi får en kunnig och erfaren fastighetschef till vårt växande fastighetsbestånd i Norge. Dags långa och breda erfarenhet av den norska fastighetsbranschen blir central i vår förvaltning och stödjer även vår fortsatta expension i Norge”, säger Simon Venemyr Ottersland, COO för Hemfosa Norge.

Dag tillträdde sin tjänst på Hemfosa den 1 juni 2016. Hemfosas norska organisation består därmed av Simon Venemyr Ottersland, COO Norge, Dag Tønder som fastighetschef samt fyra medarbetare med ansvar för fastighetsförvaltning och ekonomi.

För mer information, vänligen kontakta: 

Simon Venemyr Ottersland COO Norge, [email protected], mobil + 47 917 95 216