Hösten 2019 påbörjades Amastens byggprojekt i Isaksdal, fyra hus med 123 hyresrätter. Under maj flyttade de första hyresgästerna in och uthyrningen är i gång för övriga etapper. Nu bjuder Amasten in till en digital invigning av projektet, den 10 juni kl.10.00.

– Vårt byggprojekt på Runebergsgatan i Isaksdal är ett spännande projekt med solceller, laddstolpar, batteripark och beviljat investeringsstöd. Dessutom är det en bara en del av den satsning vi gör i Nyköping – vilket ser vi fram emot att berätta mer om under invigningen., berättar Jennie Lind, fastighetschef hubb Öst på Amasten Fastighets AB.

Det är verkligen roligt att Amasten tror på Nyköping och nu bidrar med ytterligare hyreslägenheter i kommunens fortsatta expansion., säger Carl-Åke Andersson, Ordförande i kommunfullmäktige, Nyköpings kommun.

– Vi är glada över förtroendet att få leverera bostäder till Amasten och Nyköping. Klimatfrågan är mer aktuell än någonsin och vi är stolta över att kunna bidra med vårt industriella byggande av hållbara bostäder i trä, säger Markus Holmlund, Affärschef och vice VD i Lindbäcks Bygg.

 

Om evenemanget

Den 10 juni kl.10.00

Medverkande:
Mikael Rånes, VD Amasten
Carl-Åke Andersson, Ordförande i Kommunfullmäktige Nyköpings kommun
 
Richard Lantz, projektutvecklingschef Amasten
Jennie Lind, fastighetschef hubb Öst Amasten

Markus Holmlund, affärschef och vice VD Lindbäcks Bygg
 

Länk till eventet
Onlineeventet sänds via Amastens youtubekanal. Vill du ställa en fråga till oss om projektet? Ställ den direkt i chatten eller skicka den till [email protected], så besvarar vi den under eventet. 

 

Vid frågor, vänligen kontakta:

Malin Arnbom, kommunikationschef, Tel: +46 (0)70-275 16 72, [email protected]