Jenny Asmundsson har rekryterats till den nyinrättade tjänsten som affärsutvecklingschef i Hemfosa Fastigheter. Med en gedigen erfarenhet från ledande positioner inom både privat och kommunal fastighetsverksamhet kommer Jenny Asmundsson att bidra med viktig kompetens i arbetet med kommunrelationer och koncept.

Jenny kommer närmast från en roll som Senior Director i CBRE Sweden AB, det internationella fastighetsrådgivningsföretagets svenska verksamhet. Hon arbetade tidigare under åtta år i Nacka Kommun i olika ledningspositioner. Som Bostads- och affärsutvecklingschef ansvarade Jenny bland annat för försörjningen av välfärdsfastigheter i kommunen och som Fastighetsdirektör för styrning, ledning och utveckling av kommunens fastighetsverksamhet.

Jenny är född 1972 och har en civilingenjörsexamen i Lantmäteri vid Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Hon tillträder sin tjänst i juni 2019.

– Vi är mycket glada över att rekrytera Jenny Asmundsson som ny affärsutvecklingschef i Hemfosa. Hennes bakgrund och kompetens passar perfekt för arbetet med att stärka relationerna till kommunerna och utveckla koncept med våra erbjudanden, områden som är viktiga pusselbitar i Hemfosas fortsatta tillväxt. Jenny kommer även att kunna hjälpa förvaltningsorganisationen att realisera värden i vår befintliga fastighetsportfölj genom att exempelvis tillskapa nya byggrätter, kommenterar Caroline Arehult, VD för Hemfosa.

För mer information, vänligen kontakta:

Caroline Arehult, VD, mobil 070-553 80 26, [email protected]