Johan Ellertson tillträder tjänsten som avdelningschef för projekt på SSM Bygg & Fastighets AB den 2 december 2013.

Johan har en betydande erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och har tidigare arbetat på JM och NCC i ett flertal olika roller, både inom produktion och projektledning. De senaste två åren har Johan varit VD på RCC Group:s dotterbolag Iquity, med främsta ansvarsområde för affärsutveckling av bostäder.

”Johan är en erkänt skicklig och driven ledare som har lång och bred erfarenhet från bostadsproduktion och projektledning. Vi är därför mycket glada att han har valt att börja hos oss på SSM. Johans erfarenheter och kompetens kommer att vara mycket viktig för vårt fortsatta strategiska arbete med att nå bolagets långsiktiga målsättning säger SSM:s VD Mattias Roos. 

2013 har varit ett starkt tillväxtår för SSM och antalet anställda har ökat från 22 till dagens 32 anställda. Ett självklart led i expansionen har också varit att se över utformning och placering av huvudkontoret. SSM flyttade därför till nya och större lokaler på Kungsgatan 57 A den 14 november. SSM har en tydlig målsättning att ackvirera minst 500 byggrätter per år de närmaste fem åren samt en långsiktig plan att starta byggnationen av 500 bostäder årligen. SSM Bygger bostäder för morgondagens stockholmare.

För ytterligare information kontakta:

Mattias Roos, VD SSM, tel 0706-185199