Mattias Roos tillträder tjänsten den 1 december. Mattias har en gedigen bakgrund inom bygg -och fastighetsbranschen, närmast kommer han från en tjänst på NCC Boende AB där han arbetat som Affärsutvecklingschef i Region Stockholm. Dessförinnan har han arbetat inom både Besqab och JM i olika roller. Mattias efterträder bolagets nuvarande VD och delägare, Ulf Morelius.

– Vi är väldigt glada och förväntansfulla över att Mattias Roos tar över rollen som VD på SSM Bygg & Fastighets AB. Han kommer att tillföra värdefull erfarenhet och kunskap från bostadsutvecklingsprocessen, en viktig del i vårt fortsatta arbete. Jag ser honom som en mycket kvalificerad efterträdare, han kommer att betyda mycket för SSM:s fortsatta utveckling. Mitt engagemang i bolaget kommer att fortsätta men framöver i rollen som styrelseordförande säger Ulf Morelius, nuvarande VD.

– Uppdraget är tydligt, ägarnas mål och vilja att växa till en etablerad aktör inom bostadsutveckling i Stockholms län känns inspirerande. Med min erfarenhet hoppas jag kunna skapa förutsättningar för en sådan tillväxt inom SSM. En viktig faktor för att kunna expandera är, att vi lyckas behålla och samtidigt rekrytera kompetent personal, en annan är, att satsa ännu hårdare och mer resurser på affärsutveckling för att finna nya spännande projektmöjligheter, säger Mattias Roos, blivande VD för SSM.

För ytterligare information kontakta:
Ulf Morelius, VD, SSM Bygg & Fastighets AB tel 08-501 033 02

Mattias Roos, tillträdande VD, SSM Bygg & Fastighets AB tel 0706-185199