Den 15 oktober är det säljstart för SSM:s projekt West Side Solna, beläget i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg.

Det planeras för 266 lägenheter i storlekarna 1–4 rum och kök, där merparten blir 1–2 rum och kök. Planlösningarna är noggrant utformade för att leverera yteffektiva och prisvärda bostäder där merparten av lägenheterna får balkong. För att få den urbana känsla som vår målgrupp, morgondagens stockholmare, gärna vill ha planeras det för butiker och caféer i entréplan.

Produktionsstart planeras till första kvartalet 2016 och de första lägenheterna kommer att stå klara för inflyttning i januari 2018.

– Vi har märkt av en mycket stor efterfrågan på bostäder i Solna och är glada att kunna erbjuda ett nytt projekt med moderna och prisvärda bostäder som har det lilla extra, säger Mattias Roos, VD på SSM.

– Solna är en tillväxtkommun dit allt fler väljer att flytta. Därför är det glädjande med tillskott av fler lägenheter, vilket inte bara är viktigt för Solna utan för hela regionen, säger Pehr Granfalk, M, kommunstyrelsens ordförande.

Med gemensam pool och takterrass erbjuder West Side Solna ett boende utöver det vanliga. Och återigen är intresset högt för SSM:s projekt då drygt 5 500 personer anmält sitt intresse för West Side Solna.

För ytterligare information kontakta:

Mattias Roos, VD, tel. 0706-185 199