Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (publ) (”SBB” eller ”Bolaget”) förstärker förvaltningsorganisationen med Jonny Göthberg.

”Vi är mycket glada att få hälsa Jonny välkommen till SBB:s förvaltningsorganisation. Jonny tillför stor kompetens och erfarenhet till vår förvaltningsorganisation samt utgör en värdefull resurs i vårt fortsatta arbete med att bygga Nordens starkaste aktör med fokus på samhällsfastigheter, där framgångsrik förvaltning är essentiellt,” kommenterar Ilija Batljan, VD och grundare av Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB.

”Jag ser fram emot att bli en del av SBB, vilket är ett ytterst spännande och kompetent företag, och att där kunna bidra med min långa erfarenhet av fastighetsförvaltning och transaktioner i arbetet med att bygga Nordens starkaste aktör med fokus på samhällsfastigheter,” säger Jonny Göthberg.

Jonny Göthberg kommer närmast från egen verksamhet. Han har tidigare erfarenhet av arbete med transaktioner på Hemfosa Fastigheter, samt av att ha varit med och byggt upp verksamheten inom transaktion och affärsutveckling för Hemsö Fastighets AB. Han har även arbetat som förvaltningschef respektive fastighetschef på Kungsleden och Castellum.

Jonny Göthberg tillträder sin tjänst på SBB den 1 mars 2018.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Ilija Batljan, VD och grundare av Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB, 070 518 39 67, [email protected]