Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (publ) (”SBB”) förstärker sin koncernledning med Lars Thagesson som tillträder som vice VD och Chief operating officer (”COO”) från och med 19 februari, 2018.

”SBB är redo för nästa steg i bolagets utveckling, jag är mycket glad att kunna välkommna Lars Thagesson som bidrar med lång erfarenhet och bred kompetens inom förvaltning och transaktioner. Med Lars Thagesson och Krister Karlsson vid min sida som vice VD:ar har vi en ytterst kompetent ledning som ger oss de bästa förutsättningar att fortsätta bygga Nordens starkaste aktör med fokus på samhällsfastigheter.” kommenterar Ilija Batljan, VD och grundare av Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB.

”Att få bli en del av SBB och en ytterst kompetent ledning känns oerhört spännande och jag ser fram emot att kunna bidra och utveckla bolaget till den ledande aktören inom samhällsfastigheter i Norden.” säger Lars Thagesson.

Lars Thagesson är en av grundarna av Hemfosa Fastigheter AB (publ), som han i rollen som COO varit med och byggt upp till ett av Sveriges största fastighetsbolag. Lars Thagesson har lång erfarenhet av fastighetsbranschen. 1993 anställdes han som VD för Kungsleden Förvaltning, för att därefter inneha olika roller under femton års tid på Kungsleden AB (publ) där han slutade som vice VD och chef för Strategi & Affärsutveckling år 2008.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Ilija Batljan, VD och grundare av Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB, 070 518 39 67, [email protected]