Samhällsbyggnadsbolaget är Nordens ledande aktör inom social infrastruktur. Vi äger bostads- och samhällsfastigheter i hela Norden och har som grundidé att utveckla, äga och förvalta långsiktigt med låg risk. Som partner till Sveriges kommuner vill vi bidra till att skapa ändamålsenliga lokaler för välfärdens viktigaste verksamheter.

SBB har en stark balansräkning och tillhör den utvalda gruppen av svenska fastighetsbolag som erhållit en så kallad Investment Grade-rating. Med hjälp av ett starkt kassaflöde och långa hyreskontrakt kan företaget fortsätta utvecklas och expandera. Tack vare vårt fokus på långsiktighet kan vi uppfylla vår ambition att bli Nordens största bolag för bostäder och samhällsfastigheter. Mer information om bolaget finns på www.sbbnorden.se.

 

Vi söker fastighetsförvaltare med erfarenhet av samhällsfastigheter med utgångspunkt ifrån Kalmar

 

Dina arbetsuppgifter

Den 1 april förvärvade SBB 111 000 kvm samhällsfastigheter i Kalmar. I samband med detta sattes ett nytt förvaltningsområde upp med en yta om totalt 165 000 kvm! Vi på SBB söker nu ytterligare en förvaltare som tycker om att arbeta med stort eget ansvar och som vill vara med att fortsätta sätta SBB ’s varumärke i Kalmar med omnejd. Vill du som vi bidra till ett hållbart samhälle både ur ett socialt och miljömässigt perspektiv? Vi på SBB satsar framåt och har haft en hög tillväxt de senaste åren. Nu söker vi en affärsmässig förvaltare som vill ansvara för delar av vårt bestånd av fastigheter och utveckla vårt varumärke i Kalmar med omnejd.

I arbetet kommer det att ingå:

 • Budget- och resultatansvar
 • Förbättra driftnettot genom utveckling och värdeskapande åtgärder i beståndet
 • Underhållsplanering och affärsplan
 • Kravställning och projektledning av ombyggnationer och lokalanpassningar
 • Upphandling
 • Kontakt med hyresgäster

Din profil

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete i ett spännande bolag! Gillar du dessutom fastigheter, service, juridik och ekonomi så kanske detta är rätt utmaning för dig?

Nej! Vi är inte ett vanligt fastighetsbolag. Vi är snabba och det går snabbt hos oss på SBB. Det är viktigt i rollen att du gillar förändringar och vill utveckla den lokala fastighetsmarknaden med ett bra affärssinne, Är du dessutom tekniskt intresserad ser vi det som meriterande i rollen. Som förvaltare hos oss vill vi att du ska kunna ta beslut som är kopplat till din verksamhet. Trivs du med att bygga relationer och verka i näringslivet, så kan detta vara något för dig. Det förväntas också att du arbetar för att uppnå våra ekonomiska resultat och ökad kundnöjdhet.

Vi söker dig som har

 • Relevant utbildning inom fastighetsförvaltning
 • Erfarenhet från bostadsförvaltning
 • Erfarenhet av budgetarbete och ekonomisk rapportering
 • Erfarenhet av projektledning
 • Övergripande förståelse för tekniken i fastigheterna

På SBB Norden värderas den egna drivkraften, med nyfikenhet och initiativtagande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, eventuellt med inledande provanställning. Placeringsort för tjänsten är Kalmar.

Låter detta som ett spännande arbete? Om så är fallet, tveka inte att söka tjänsten redan ida

Ansök idag – vi rekryterar löpande

Du är välkommen med din ansökan, CV och personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekrytering registrerar du din ansökan via hemsidan. Urval sker löpande.

Sök tjänsten här

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta att kontakta Rita Smedberg, E-mail [email protected] tfn 0709-895017 eller Christina Armbäck, E-mail [email protected] tfn 0709-895016