Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (publ) (SBB) är Nordens ledande fastighetsbolag inom social infrastruktur. Bolagets strategi är att långsiktigt äga och förvalta samhällsfastigheter i Norden och hyresreglerade bostadsfastigheter i Sverige samt att bedriva ett aktivt fastighetsutvecklingsarbete.

Genom SBB:s stora samhällsengagemang finner kommuner och andra intressenter en långsiktig samarbetspartner i bolaget. Läs mer om vår verksamhet på www.sbbnorden.se.  

SBB söker en Teknisk förvaltare inom Samhällsfastigheter till Region Stockholm

Vill du arbeta på ett expansivt och framåtriktat fastighetsbolag med ett fastighetsvärde på över 100 miljarder?

SBB fortsätter att växa och behöver utöka organisationen med en teknisk förvaltare med kompetens inom energioptimering till samhällsfastighetsteamet i Stockholm, Nacka. Verksamheten präglas av ett teamwork, högt tempo och ett stort engagemang.

Ledarskapet i teamet beskrivs som coachande, lyhört, lättsamt och närvarande. Kulturen i teamet kännetecknas av prestigelöshet, hög nivå av samarbete och samverkan samt goda relationer.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av

  • Analys och uppföljning av energiförbrukningen samt föreslå energisparande åtgärder och upprättande av energisparprogram
  • Upphandla/inköp av leverantörer
  • Föreslå tekniska investering
  • Drift- och energioptimering

Din bakgrund och person

  • Minst 5 års branscherfarenhet inom både drift och teknisk förvaltning
  • Arbetat med energifrågor samt energioptimering
  • Erfarenhet av drift eller teknisk förvaltning av kontors, handels eller retailfastigheter.
  • Eftergymnasial utbildning, civil- eller högskoleingenjör, alternativt YH-utbildning inom teknisk förvaltning
  • Meriterande om du erfarenhet av drift och teknisk förvaltning av samhällsfastigheter samt äldre fastigheter.

Som person förväntas du vara affärsmässig, driven samt prestigelös och trivs med ett omväxlande arbete i ett expansivt företag. Vi ser gärna att du brinner för energifrågor och triggas positivt av att vara en del av ett företag som har högt uppsatta mål vad gäller hållbarhet inom klimat och miljö. Här kan du läsa SBB:s hållbarhetsvision 2030 https://corporate.sbbnorden.se/sv/hallbarhet/

Du har även goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar SBB med Linkz. Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV så snart som möjligt, dock senast den 30 november 2021.

Ansök här

Har du frågor är du välkommen att kontakta Reza Rad, ansvarig rekryteringskonsult, på [email protected] eller 010-16 00 640. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.