Samhällsbyggnadsbolaget är Nordens ledande aktör inom social infrastruktur. Vi äger bostads- och samhällsfastigheter i hela Norden och har som grundidé att utveckla, äga och förvalta långsiktigt med låg risk. Som partner till Sveriges kommuner vill vi bidra till att skapa ändamålsenliga lokaler för välfärdens viktigaste verksamheter.
SBB har en stark balansräkning och tillhör den utvalda gruppen av svenska fastighetsbolag som erhållit en så kallad Investment grade rating. Med hjälp av ett starkt kassaflöde och långa hyreskontrakt kan företaget fortsätta utvecklas och expandera. Tack vare vårt fokus på långsiktighet kan vi uppfylla vår ambition att bli Nordens största bolag för bostäder och samhällsfastigheter. Läs mer om vår verksamhet på www.sbbnorden.se

SBB söker en/två studenter till Stockholm!
Vill du arbeta extra på ett expansivt och framåtriktat fastighetsbolag?

Vi söker dig som är student och som vill jobba extra hos oss under din studietid.

Arbetsuppgifterna består av att du ska stötta vårt värderingsteam med att samla in och hantera fastighetstaxeringar.

Uppdraget är på ca 7 månader med olika intensitet, de första månaderna och den sista perioden (ca två månader) vill vi att du ska kunna jobba hos oss ca två dagar i veckan.

Arbetstiderna är mellan 8.00-17.00 med flexibilitet beroende på din tillgänglighet.

Tjänsten ska tillsättas omgående dock senast den 27 september eller efter överenskommelse.

Vem är du?

Vi söker dig som är hungrig på att ta dig an arbetslivet parallellt med dina studier. Du är mitt uppe i dina studier och befinner dig i årskurs tre och/eller fyra, du ska gärna studera inom Samhällsbyggnadsprogrammet, Fastighetsutveckling på KTH eller Ekonomistudent på Stockholmsuniversitet. Du är självständig, noggrann och en fena på siffror. Vårt krav är att du kan arbeta i Excel.

Stämmer detta in på dig? Sök då tjänsten redan idag.

Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 27 september 2021. Skicka ansöka till [email protected] och märk ämnes raden med ”Student till transaktion”. Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor är du välkommen att kontakta Ji-Sun Lundbom HR-chef på [email protected].

Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.