Engagerad förvaltningsadministratör till SBB

Vill du arbeta på ett dynamiskt och expansivt bolag som har ambitionen att bli det bästa nordiska fastighetsbolaget för bostäder och samhällsfastigheter? Är du i början av din fastighetskarriär och vill få en unik möjlighet att vara med på vår spännande tillväxtresa samtidigt som du får chans att bygga din kompetens? Då kan du vara den vi söker!

Om rollen

Du kommer bli en del av ett mindre team medarbetare som sitter i moderna och funktionella lokaler i Göteborg. Således får du det bästa av två världar, att vara del av en mindre enhet med närhet till information och beslut samtidigt som du är del av ett stort bolag.

Som förvaltningsadministratör hos SBB kommer du att ha en nyckelroll och stötta både regionchef bostad samt förvaltare. Du blir en brygga mellan ekonomi och förvaltning och har en varierad roll som kräver att du är duktig på att prioritera. Vidare är du med och initierar, bidrar och håller samman värdeskapande affärer inom hela regionen.

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Support till förvaltare vid avtalsskrivning, framtagande av underlag för uthyrning, omförhandling samt assisterar vid rapportering
  • Vara behjälplig vid registervården i PM (FastNet), såsom objektsareor och löpande uppdatering av vakanshyror.
  • Stötta i arbetet med hyresgästkontakter och enklare förvaltningsfrågor
  • Upprätta trapphus- och hyresgästinformation samt ta fram utkast till objektbeskrivningar och uppdatera lediga lokaler och övriga uppgifter på SBBs hemsida
  • Uppdatera avtal och besiktningar i Momentum
  • Sammanställa underlag för vidarefakturering
  • Sammanställa projekt/upparbetade kostnader
  • Arkivering och diverse andra kontorsgöromål såsom att hålla ordning på kontoret, posthantering och beställningar

Din profil
Vi söker dig som trivs i en varierad roll och har erfarenhet av ekonomi och administration. Vi ser gärna att du arbetat som förvaltningsadministratör, men det är inget krav. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Som person är du flexibel, strukturerad och serviceinriktad. Driv och engagemang är något som ligger dig naturligt och du är duktig på att prioritera. Vidare är du en handlingskraftig person som trivs med frihet under ansvar. För att lyckas i rollen krävs att du gillar ordning och reda samt är en kommunikativ lagspelare som har lätt för att samarbeta med kollegor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du den vi söker? Ansök snarast då urval görs löpande!

Start: november eller efter överenskommelse
Omfattning: heltid
Ort: Göteborg

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget

Samhällsbyggnadsbolaget är Nordens ledande aktör inom social infrastruktur. Vi äger bostads- och samhällsfastigheter i hela Norden och har som grundidé att utveckla, äga och förvalta långsiktigt med låg risk. Som partner till Sveriges kommuner vill vi bidra till att skapa ändamålsenliga lokaler för välfärdens viktigaste verksamheter.

SBB har en stark balansräkning och tillhör den utvalda gruppen av svenska fastighetsbolag som erhållit en så kallad Investment Grade-rating. Med hjälp av ett starkt kassaflöde och långa hyreskontrakt kan företaget fortsätta utvecklas och expandera. Tack vare vårt fokus på långsiktighet kan vi uppfylla vår ambition att bli Nordens största bolag för bostäder och samhällsfastigheter.

På SBB arbetar vi som ett team. Vi har kul på jobbet, tycker det är viktigt att hjälpas åt och att stämningen är öppen och vänlig. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Vi är nämligen övertygade om att trivsel, hälsa och säkerhet är viktigt för hur det går för företaget. När du som medarbetare trivs på arbetet kan vi skapa stora resultat – tillsammans.

 

Övrigt

I denna rekrytering samarbetar vi med Newsec – Rekrytering och Interimslösningar. Har du frågor gällande tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Sanna Hagelin på [email protected].