Samhällsbyggnadsbolaget (SBB) söker nu en viktig pusselbit till teamet som ska bidra till hela Skellefteås och SBB’s tillväxtresa. SBB äger samhällsfastigheter i Norden samt hyreslägenheter på tillväxtorter i Sverige och har som grundidé att äga och förvalta långsiktigt. Genom bolagets stora samhällsengagemang kommer kommuner och andra intressenter att finna en långsiktig samarbetspartner i bolaget. På SBB arbetar vi som ett team. Vi har kul på jobbet, tycker det är viktigt att hjälpas åt och att stämningen är öppen och vänlig. Med medarbetare som trivs på arbetet kan vi skapa stora resultat – tillsammans. Bolagets är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.
Läs mer om vår verksamhet på www.sbbnorden.se

 

Information om tjänsten

Som förvaltningsadministratör kommer du att ha en nyckelroll hos oss på SBB. Rollen är bred och uppgifterna omfattar både hyres- och intäktsadministration liksom en del kontorsadministrativa delar.

Du blir en brygga mellan ekonomi och förvaltning och har en varierad roll som kräver att du är duktig på att prioritera. Vidare är du med och initierar, bidrar och håller samman värdeskapande affärer inom hela regionen.

Exempel på arbetsuppgifter är

  • Support till förvaltare vid avtalsskrivning, hjälpa till med framtagande av underlag för uthyrning, omförhandling samt assistera vid rapportering.
  • Behjälplig med administration såsom framtagning av underlag till förvaltaren.
  • Ansvarig för uppdatering av det hyresadministrativa systemet.
  • Vara förvaltaren behjälplig vid genomgång av preliminära aviseringar, genomgång av räntor och inkasso.
  • Ansvarig för registervården i PM (FastNet).
  • Stötta i arbetet med hyresgästkontakter och enklare förvaltningsfrågor.
  • Upprätta trapphus- och hyresgästinformation.
  • Arkivering och diverse andra kontorsgöromål som att hålla ordning på kontoret, posthantering och beställningar samt ta emot kunder.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat några år inom fastighetsbranschen och har en ekonomiutbildning på minst gymnasienivå. Vi ser gärna att du har en god förståelse för juridiska processer samt kunskaper i hyreslagen. Jobbar du som förvaltningsadministratör idag är det jättebra men inget krav.

Du är resultatorienterad, analytisk och samarbetsorienterad. Du är självgående och gillar att ta egna initiativ. Vidare är du noggrann, gillar struktur och är van att planera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt. Du har en hög IT-mognad och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi lägger även stor vikt vid att du har en prestigelös inställning och kan hugga i där det behövs. SBB är ett entreprenörsdrivet bolag där vi tillsammans tar ansvar och bidrar med positiv energi och affärsmässighet.

Vi kommer att lägga en stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup men du kommer att bli anställd direkt av oss på Samhällsbyggnadsbolaget. Vid frågor vänligen kontakta Fredrik Nilsson på [email protected] eller 073-0475761.

SÖK TJÄNSTEN HÄR

Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 2023-04-30. Notera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompentensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en rättvis och fördomsfri rekryteringsprocess. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Vi ser fram mot att ta del av din ansökan!

Om Skellefteå
Skellefteå är en växande plats. Under 2022 växte kommunen med över 1000 nya invånare och allt talar för att utvecklingen kommer att fortsätta under många år. Det har bidragit till en stark framtidstro med en ökad bredd av karriärmöjligheter, ett större utbud för livet vid sidan om arbetet och öppenhet för förändring, idéer och nya människor. Den kombinationen har gjort Skellefteå till ett allt starkare alternativ för människor och familjer i alla faser av livet. Läs gärna mer om platsen på www.skelleftea.se