Samhällsbyggnadsbolaget grundades i mars 2016 med visionen om att bygga det bästa nordiska fastighetsbolaget för bostäder och samhällsfastigheter. Bolagets strategi är att långsiktigt äga, förvalta och utveckla hyresreglerade bostadsfastigheter i Sverige och samhällsfastigheter i Norden samt bedriva ett aktivt fastighetsutvecklingsarbete där kassaflödesfastigheter omvandlas till byggrätter för social infrastruktur. Läs mer om vår verksamhet på www.sbbnorden.se

 

Vill du arbeta extra inom förvaltning av samhällsfastigheter?

Vi söker dig som är student och som vill jobba extra hos oss under din studietid.
Arbetsuppgifterna består av att du ska stötta vårt förvaltningsteam med kontor i Nacka (Henriksdal) med varierande administrativa uppgifter. Vi vill att du ska kunna jobba hos oss två-tre dagar i veckan. Arbetstiderna är mellan 8.00-17.00 med flexibilitet beroende på din tillgänglighet.
Tjänsten ska tillsättas under vårterminen eller efter överenskommelse.

Vem är du?

Vi söker dig som är hungrig på att ta dig an arbetslivet parallellt med dina studier. Du är mitt uppe i dina studier och befinner dig i årskurs tre och/eller fyra, du ska gärna studera inom Samhällsbyggnadsprogrammet, Fastigheter och byggande på KTH. Du är självständig, noggrann och en fena på siffror.

Stämmer detta in på dig? Sök då tjänsten redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 1 mars 2024. Skicka ansöka till [email protected] och märk ämnes raden med ”Student till förvaltning”.
Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Ji-Sun Lundbom HR-chef på [email protected].

Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.