Vill du vara med och skapa hållbara miljöer där människor vill leva, arbeta och vistas i lång tid framöver? Sök då tjänsten som Teknisk förvaltare på Samhällsbyggnadsbolaget i Norden.

 

Företagspresentation

Samhällsbyggnadsbolaget (SBB) är ett fastighetsbolag i Norden som grundades av Ilija Batljan 2016 med visionen om att bygga det bästa nordiska fastighetsbolaget för bostäder och samhällsfastigheter.

SBB strävar efter att långsiktigt äga, förvalta och utveckla hyresreglerade bostadsfastigheter i Sverige och samhällsfastigheter i Norden samt bedriva ett aktivt fastighetsutvecklingsarbete där kassaflödesfastigheter omvandlas till byggrätter för social infrastruktur. SBB verkar inom tre affärsområden: Samhällsfastigheter, Bostäder och Utvecklingsfastigheter/Övrigt. Affärsområdet Samhällsfastigheter är skattefinansierade verksamheter såsom skolor, sjukhus, fängelser och utgör den största delen av bolagets totala fastighetsvärde på 150 miljarder. SBB i Norden har cirka 300 anställda som verkar i Norge, Finland, Danmark och Sverige där huvudkontoret är beläget i Stockholm. SBB verkar inom olika regioner i Sverige där region ÖST innefattar Norrköping, Nyköping, Västerås, Karlstad och Falun.

Nu söker SBB efter en Teknisk förvaltare som vill vara med på deras fortsatta resa mot att bli det bästa nordiska fastighetsbolaget för samhällsfastigheter och bostäder.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som Teknisk förvaltare kommer du att arbeta både operativt och strategiskt med underhåll samt utveckling av fastighetsfrågor i region ÖST. Du kommer att ha en roll som delvis innefattar arbetsuppgifter kopplade till energicontrolling, delvis den tekniska förvaltningen av fastigheterna. Du kommer ha ansvar för egna fastigheter samtidigt som du har en samordnande roll vad gäller miljöklassningar på regionnivå.

Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara att:

  • Tillse att försäkringskrav, myndighetskrav och lagstadgade miljökrav uppfylls samt efterföljs
  • Kontroll och kontering av egna fakturor
  • Uppföljning och rapportering av projekt
  • Vara delaktig vid budgetarbete
  • Informera regionen om hållbarhetskrav som kommer nationellt och lokalt
  • Analysera och följa upp energi, el, fjärrvärme med mera för att kostnadsoptimera
  • Genomföra bidragsansökningar för certifieringar samt uppföljning med omcertifieringar enligt krav

Du kommer att vara placerad i Norrköping men kommer att resa en hel del för att besöka fastigheter men också de andra kontoren inom regionen.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning alternativt gått kurser inom området, gärna ventilation, el och/eller styr- och reglerteknik. Du behöver som minst ha 3–5 års arbetslivserfarenhet från branschen samt erfarenhet av teknisk drift av fastigheter. Vidare behöver du ha goda kunskaper om tekniska installationer i byggnader, kännedom om upphandling av entreprenader samt förståelse om det regelverk som styr denna verksamhet. Du har också kunskap i upphandlingsformer som AB och ABT, mycket god datorvana och mycket goda kunskaper i Excel och Word. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift samt innehar B-körkort.

Vid en intervju kommer vi lägga stor vikt vid kompetenser som: Affärsmässighet, Relationsbyggande, Samarbete, Försäljning, Resultatorientering och Självkännedom.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka här och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Anastasia Almasidis och nås på 0790–984164 eller på [email protected] alternativt Daniel Edqvist som nås på 0721–426923 eller [email protected]

Väl mött!

Unik Resurs

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.