SBB växer nationellt och även lokalt: Till sommaren 2021 öppnar vi också vårt första Trygghetsboende i Växjö. Vi söker dig som vi vill vara en del av vår spännande resa, samtidigt som du får möjlighet att växa i en ansvarstagande och varierande roll med stor frihet. Nyfiken? Välkommen att läsa mer!

Om tjänsten/arbetsuppgifter

I rollens om trygghetsvärd med uthyrningsansvar personifierar du SBB:s ansikte utåt mot våra hyresgäster. Om en del av detta bidrar ditt arbete till hyresgästernas trivsel och trygghet. Ditt övergripande fokus är att uthyrningsprocessen fungerar effektivt, samt att vara förste kontaktperson för såväl befintliga som potentiella hyresgäster. Ditt arbete bidrar också till att regionens totala resultat och finansiella mål efterlevs.

Trygghetsvärdens vardag är händelserik och inom olika plan: Du är behjälplig med att ta fram information och förmedla servicetjänster gentemot hyresgästerna och du utför enklare insatser i bostäderna. Därtill arbetar du för att hyresgästerna ska erbjudas stimulans och aktiviteter i vardagen. Du verkar för en god samverkan samt främjar hälsa och aktivitet i boendemiljön, med allt vad det innebär. Parallellt ser du till så att bostäderna är uthyrda och är behjälplig att lösa problem. Ditt administrativa kundansvar rör bostadskö, avtal, kundmottagning och reception. Du hjälper till med planering av successionsrenoveringar, anpassningar samt övrig administration och datorarbete. Arbetet medför ett stort självständigt ansvar men självklart finns samtidigt stöd i vår organisation, såväl lokalt som centralt.

Kvalifikationer

Vi utgår från att du har:

  • Gymnasialutbildning inom ekonomi eller utbildning som bedöms motsvarande
  • Erfarenhet av administration och kundservice
  • Goda datorkunskaper
  • B-körkort

Vid tillsättning kommer vi i stor utsträckning sätta värde på de personliga egenskaperna. Vi ser framför oss att du är en social och aktiv person med naturlig förmåga att skapa förtroende i omgivningen. Du sätter hyresgästernas intressen och behov främst och kan läsa av situationer samt anpassa dig utefter vad som krävs i stunden. Som person behöver du även ha förmågan att snabbt ställa om och agera från ett beslut till ett annat. Det kräver att du kommer behöver tänka utanför boxen och ta mycket egna initiativ. Du är tålmodig, självgående, ansvarstagande och kommunikativ.

Vi erbjuder

Tjänsten är en tills vidare anställning, eventuellt med inledande provanställning. Placeringsort Växjö. Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande med sista ansökningsdag 2 januari 2022.

Sök tjänsten här

I den här rekryteringen samarbetar vi med Human Solutions. Vid ytterligare frågor kontakta Sanna Thörnqvist på [email protected] eller telefonnummer 073-946 15 90, eller Björn Pettersson på [email protected] eller telefonnummer 072-215 85 55

Samhällsbyggnadsbolaget är Nordens ledande aktör inom social infrastruktur. Vi äger bostads- och samhällsfastigheter i hela Norden och har som grundidé att utveckla, äga och förvalta långsiktigt med låg risk. Som partner till Sveriges kommuner vill vi bidra till att skapa ändamålsenliga lokaler för välfärdens viktigaste verksamheter.

SBB har en stark balansräkning och tillhör den utvalda gruppen av svenska fastighetsbolag som erhållit en så kallad Investment Grade-rating. Med hjälp av ett starkt kassaflöde och långa hyreskontrakt kan företaget fortsätta utvecklas och expandera. Tack vare vårt fokus på långsiktighet kan vi uppfylla vår ambition att bli Nordens största bolag för bostäder och samhällsfastigheter. För mer information gå in på www.sbbnorden.se