Nu kommer SBB till Skellefteå och vi söker en viktig pusselbit till teamet som ska bidra till hela Skellefteås och SBB’s tillväxtresa. SBB äger samhällsfastigheter i Norden samt hyreslägenheter på tillväxtorter i Sverige och har som grundidé att äga och förvalta långsiktigt. Genom bolagets stora samhällsengagemang kommer kommuner och andra intressenter att finna en långsiktig samarbetspartner i bolaget. På SBB arbetar vi som ett team. Vi har kul på jobbet, tycker det är viktigt att hjälpas åt och att stämningen är öppen och vänlig. Med medarbetare som trivs på arbetet kan vi skapa stora resultat – tillsammans. Bolagets är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap. Läs mer om vår verksamhet på www.sbbnorden.se 

Dina arbetsuppgifter

Som Uthyrare ansvarar du för bostadsuthyrningen där du arbetar tillsammans i en tight grupp med förvaltare och fastighetstekniker. Det är högt tempo, positiv anda och det händer mycket i Skellefteå och i bolaget. Vi söker en driven och kunnig person som trivs med personliga möten och som vill fortsätta utveckla uthyrningen av våra fastigheter.

I rollen som Uthyrare kommer du att arbeta med hela uthyrningsprocessen av våra objekt. Det blir din uppgift att uppfylla vår strävan att få nöjda hyresgäster och en effektiv uthyrningsprocess. Du har tät kontakt med kunder och bostadssökanden genom telefon, e-post och besök, vilket ställer stora krav på servicekänsla och en säljande inställning.

Du är ett av företagets ansikten utåt och en viktig ambassadör för vårt varumärke. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

  • Hantera hyresavtal för bostäder, p-platser, garage, förråd mm
  • Kontraktsskrivning, uppsägningar, nyckelhantering samt utlämning
  • Hantera bostadskön
  • 
Utföra besiktningar, för- och avflyttningsbesiktning
  • Sköta hyresgästkommunikation och information
  • 
Vara delaktig i budgetarbete
  •  Involverad i pågående och kommande successionsrenoveringar

Din profil

Som person är du lösningsorienterad, självgående och gillar att ta egna initiativ. Vidare är du noggrann, gillar struktur och är van att planera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt. Du har en ekonomiutbildning på minst gymnasienivå och erfarenhet från administration och kundservice. Det är meriterande om du har en god förståelse för juridiska processer samt kunskaper i hyreslagen. Du har även en hög IT-mognad och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Vi lägger även stor vikt vid att du har en prestigelös inställning och kan hugga i där det behövs. Du är ambitiös, drivande och tydlig i din kommunikation. I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. SBB är ett entreprenörsdrivet bolag där vi tillsammans tar ansvar och bidrar med positiv energi och affärsmässighet.

Verkar detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Nilsson på telefon: 0733-51 27 73. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 31 januari, via www.clockworkpersonal.se.