SSM rekryterar ytterligare två nya medarbetare för att arbeta med bolagets utveckling av ”Bostäder för morgondagens stockholmare”.

Under mitten av mars tillträde Nils Wiklund sin tjänst som Projektchef i SSM. Nils har tidigare arbetat på bl.a. JM och NCC i ett flertal olika roller och nu senast som byggchef på Sigtuna Hem. SSM har även anställt Viktor Gärde som Projekteringsledare. Viktor påbörjade sin anställning den 19 mars och kommer närmast från en tjänst på Tengbom där han arbetat med projekteringsledning med speciellt ansvar inom energi- och miljöfrågor. Både Nils och Viktor ska arbeta med SSM:s nyligen förvärvade projekt Kv. Linneduken i Bromma, ett projekt som SSM fortsatt marknadsför som Bromma Tracks.

”Vi är mycket glada och stolta över att vi fortsatt lyckas attraherar kompetenta och kvalificerade medarbetare. Både Nils och Viktor kommer att tillföra bolaget ny kunskap och erfarenhet. Vi tror att varje medarbetares unika kompetens kommer att vara till stor nytta i vår fortsatta utveckling av SSM. Vi har en hög målsättning både avseende ackvisition och byggstarter för de kommande åren. För att lyckas med den målsättningen söker vi ständigt nya medarbetare med rätt driv, inställning och engagemang.”, säger SSM:s VD Mattias Roos. 

För ytterligare information kontakta:

Mattias Roos, VD SSM, tel 0706-185199