SSM Holding AB (publ), Sveriges ledande bostadsutvecklare inom smarta och prisvärda bostäder, har rekryterat Bo Westin till rollen som koncernens nya försäljningschef och ny medlem av koncernledningen. Bo har en gedigen efarenhet av försäljning från bland annat NCC Boende, Mäklarhuset samt Peab.

SSM har rekryterat Bo Westin till rollen som ny försäljningschef och medlem av koncernledningen.

Bo är utbildad civilekonom vid University of South Carolina, USA. Han har en bred kunskap inom ledarskap, marknadsföring och försäljning tillsammans med en gedigen erfarenhet från bostads- och fastighetsbranschen, samt snabbrörliga och konsumentnära bolag. Bo är idag fastighetsansvarig inom Svenska Migrationsverket och har tidigare haft olika chefsbefattningar hos bland annat NCC Boende, Mäklarhuset, Peab, SJ, 3 samt Sony Sverige.  

–   SSM har sedan många år tillbaka en digitaliserad försäljningsprocess i framkant. Med kunden i fokus fortsätter vi nu att utveckla försäljningen och kundupplevelsen med digitaliserade tjänster och en relevant multikanalstrategi. Bo:s kompetens och bakgrund kommer att bli ett värdefullt tillskott i det arbetet, säger Mattias Roos, vd & koncernchef för SSM.

–   SSM har ett mycket starkt kunderbjudande tillsammans med höga ambitioner och ett innovativt synsätt vad gäller att utveckla kundupplevelsen och försäljningsprocessen vidare. Jag ser mycket fram emot att vara delaktig i SSM:s utveckling och tillväxt framöver, säger Bo Westin, tillträdande försäljningschef SSM.

Bo Westin tillträder sin tjänst senast i december 2018.
 

Detta pressmeddelande innehåller sådan information som SSM Holding AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom nedanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande den 18 september 2018 kl. 07:30 CET. 

För mer information, vänligen kontakta:
Ann-Charlotte Johansson
Kommunikations- och IR-chef 
Telefon: + 46 (0)761-65 17 71
E-post: [email protected]
@anncharlotteSSM

Om SSM Holding AB (publ)        
SSM producerar funktionssmarta och prisvärda bostäder med attraktiva gemensamhetsytor, nära allmänna kommunikationer i citynära lägen till bolagets målgrupp – morgondagens urbaniter. Bolagets vision är en bostadsmarknad med plats för så många människor som möjligt och bolaget har som målsättning att producera 60 procent bostadsrätter, 30 procent hyresrätter och 10 procent studentbostäder. SSM är en ledande bostadsutvecklare i sin nisch inom Storstockholmsområdet och i juni 2018 finns cirka 6 500 byggrätter i bolagets projektportfölj. SSM noterades på Nasdaq Stockholm (Mid-Cap) den 6 april 2017. www.ssmlivinggroup.com