SSM påbörjar i veckan försäljningen av 183 eftertraktade och yteffektiva bostadsrätter i det framväxande urbana och naturnära Väsjön i Sollentuna. Projektet som kallas för Sollentuna Hills, består av bostäder med egen balkong/fransk balkong eller egen uteplats. Inom ramen för projektet planeras även för tidsenliga gemensamhetsytor i form av en lummig innergård med utomhusspa, loungeyta och grillmöjligheter, samt bil- och cykelpool med en tillhörande cykelverkstad. Inflyttning beräknas till 2022.

SSM, Stockholms ledande bostadsutvecklare inom sin nisch, påbörjar i veckan försäljninge av 183 bostadsrätter, inom ramen för projektet Sollentuna Hills. Sollentuna Hills arkitektur består av putsad fasad och varierad höjd på huskropparna. Total BOA uppgår till 10 211 m2 och lägenheterna består av ett till fyra rum och kök med en varierande BOA om 38 – 92 m2, varav cirka 80 procent har en bostadsyta om 40 – 64 kvm. Inflyttning beräknas till 2022.

Sollentuna Hills är en del av det attraktiva och framväxande urbana och naturnära området Väsjön i Sollentuna. Inom Väsjön förbereds för omkring 4 000 bostäder i form av villor, stads-radhus och flerbostadshus. Bostäderna planeras för att finns i nära anknytning till naturreservat, idrotts- och rekreationsområden.

– SSM:s vision med Sollentuna Hills har varit att kunna erbjuda vår målgrupp – morgondagens urbaniter – prisvärda och yteffektiva bostäder med antingen en egen balkong eller uteplats tillsammans med tidsenliga gemensamhetsytor och servicefunktioner, som tex, tilltalande lummig innergård med utomhusspa, bil- och cykelpool samt cykelverkstad,” säger Mattias Roos, vd & koncernchef SSM.

För mer information om projektet Sollentuna Hills och för intresseanmälan till SSM:s bostadsprojekt, läs vidare på www.ssmliving.se

   
För mer information, vänligen kontakta:

Ann-Charlotte Johansson, kommunikations- och IR-chef
Telefon: +46 (0)761-65 17 71
E-post: [email protected]
Twitter: @AnnCharlotteSSM

    
Om SSM Holding AB (publ)

SSM producerar funktionssmarta och prisvärda bostäder med attraktiva gemensamhetsytor, nära allmänna kommunikationer i citynära lägen till bolagets målgrupp – morgondagens urbaniter. Bolagets vision är en bostadsmarknad med plats för så många människor som möjligt och bolaget har som målsättning att producera 60 procent bostadsrätter, 30 procent hyresrätter och 10 procent studentbostäder. SSM är en ledande bostadsutvecklare i sin nisch inom Stor-stockholmsområdet och i maj 2017 fanns närmare 6 000 byggrätter i bolagets projektportfölj. SSM noterades på Nasdaq Stockholm (Mid-cap) den 6 april 2017. www.ssmlivinggroup.se