SSM fortsätter att stärka sin organisation och investera i sitt populära kunderbjudande. Ulrica Thelin har anställts till en ny roll som produktutvecklare. Ulrica har tidigare jobbat som projektledare inom SSM:s marknadsavdelning och är idag försäljningschef på Genova Property Group. Ulrica börjar hos SSM i maj 2017.

Ulrica Thelin, har en gedigen utbildning och en bred erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Ulrica studerar för närvara till en executive MBA vid Stockholms universitet och har sedan tidigare en utbildning inom fastighetsekonomi från KTH i Stockholm samt juriststudier från Stockholms universitet. Ulrica är även registrerad fastighetsmäklare.

Ulrica är idag försäljningschef på Genova Property Group. Dessförinnan har Ulrica haft olika roller inom marknadsföring och försäljning hos SSM och Erik Olsson Fastighetsförmedling. Ulrica har även varit franchisetagare hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

– SSM:s vision är att verka för en bostadsmarknad med plats för många fler människor. Av den anledningen är det viktigt att vår konceptuella produktutveckling kontinuerligt tänker i nya banor för att möta våra kunders önskemål, behov och plånbok. Ulrica får en viktig roll inom SSM för att på ett kreativt och nydanande sätt utveckla vårt kunderbjudande så att fler mäniskor ska ha möjlighet att kunna bo bra, säger Mattias Roos, verkställande direktör, SSM.

– SSM har ett superspännande och inspirerande kundlöfte i ”Bo mindre. Lev större”. Jag ser fram emot att få återvända till SSM för att jobba med och vidareutveckla kunderbjudandet till morgondagens urbaniter, som är SSM:s målgrupp, säger Ulrica Thelin, tillträdande produktutvecklare, SSM.

Ulrica börjar i maj 2017 och kommer att rapportera till verkställande direktör Mattias Roos.

 
För mer information, vänligen kontakta:

Mattias Roos, verkställande direktör
E-post: [email protected]

Ann-Charlotte Johansson, kommunikations- och IR-chef                      
Telefon: + 46 (0)761-65 17 71
E-post: [email protected]
@anncharlotteSSM

 
Om SSM Holding AB (publ)

SSM producerar funktionssmarta och prisvärda bostäder med attraktiva gemensamhetsytor, nära allmänna kommunikationer i citynära lägen till bolagets målgrupp – morgondagens urbaniter. Bolagets vision är en bostadsmarknad med plats för så många människor som möjligt och bolaget har som målsättning att producera 60 procent bostadsrätter, 30 procent hyresrätter och 10 procent studentbostäder. SSM är en ledande bostadsutvecklare i sin nisch inom Storstockholmsområdet och i februari 2017 fanns över 5 500 byggrätter i bolagets projektportfölj. www.ssmlivinggroup.se