SSM Holding AB (publ), en av de ledande aktörerna inom bostadsutveckling och bostadsbyggande i Stockholmsregionen, har rekryterat Ann-Charlotte Johansson till kommunikations- och IR-chef som ett ytterligare steg i att förbereda bolaget inför en eventuell notering på Nasdaq Stockholm.

Ann-Charlotte Johansson har varit verksam inom kommunikationsområdet i drygt 20 år och har haft en rad seniora positioner på bland annat Intellecta Corporate, Hallvarsson & Halvarsson, Svenska Röda Korset och är idag kommunikations- och IR-direktör på Scandic Hotels Group.

På SSM kommer Ann-Charlotte att ansvara för bolagets övergripande kommunikation samt IR och ingå i SSM:s ledningsgrupp. Ann-Charlotte tillträder rollen senast under december 2016.

– Ann-Charlotte har en bred och gedigen bakgrund av strategisk och finansiell kommunikation. Den erfarenhet och nätverk som Ann-Charlotte tar med sig blir ett viktigt bidrag i SSM:s arbete framåt, säger Mattias Roos, verkställande direktör för SSM.

– SSM har en inspirerande vision och potential för betydande tillväxt. Jag ser fram emot möjligheten att få delta i bolagets fortsatta utveckling, säger Ann-Charlotte Johansson.

Som tidigare kommunicerats har SSM valt SEB tillsammans med ABG Sundal Collier som rådgivande banker och Gernandt & Danielsson Advokatbyrå som juridisk rådgivare i arbetet med att förbereda bolaget inför en eventuell börsnotering.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Mattias Roos
Verkställande direktör
Telefon: 0706-18 51 99
E-post: [email protected]