SSM Holding AB (publ), den ledande bostadsutvecklaren i Stockholmsregionen med cirka 5 000 byggrätter i planeringsfas eller produktion, har rekryterat Malin Key som en av tre avdelningschefer inom bolagets projektorganisation. 

Malin Key, civilingenjör från Luleå tekniska universitet, har mer än 15 års erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Hon kommer närmast från Stockholmshem där hon varit projektchef. Dessförinnan arbetade Malin som projektledare på JM och Sweco.

– SSM fortsätter att expandera och vi har idag cirka 5 000 byggrätter i planeringsfas eller produktion. Malins mångåriga erfarenhet och gedigna kompetens från bostadsproduktion och projektledning kommer att vara värdefull inom ramen för vår projektorganisation och SSMs fortsatta utveckling, säger Mattias Roos, verkställande direktör, SSM Holding.

– SSMs fokus på funktionssmarta och prisvärda bostäder i närheten av goda kommunikationer summerar till en väldigt attraktiv bostadsprodukt med en stark tillväxtpotential. Jag ser fram emot min nya roll och möjligheten att få vara delaktig i SSMs fortsatta utveckling och expansion, säger Malin Key, tillträdande avdelningschef, SSM Holding.

Malin börjar i april 2017 och kommer att rapportera till verkställande direktör Mattias Roos och ingå i bolagets operativa ledningsgrupp.


För mer information, vänligen kontakta:
Mattias Roos, verkställande direktör 
E-post: [email protected]

Ann-Charlotte Johansson, kommunikations- och IR-chef                       
Telefon: + 46 (0)761-65 17 71
E-post: [email protected]

Om SSM Holding AB (publ)
SSM är ett bostadsutvecklingsbolag verksamt i Stockholmsregionen. Visionen är en bostadsmarknad med plats för så många människor som möjligt. Bolaget särskiljer sig genom att bygga för en specifik målgrupp – morgondagens urbana invånare – och ambitionen är att utveckla de mest populära bostäderna i urbana områden. Därför bygger SSM prisvärda bostäder för hushåll med en till två personer, med hög funktionalitet per kvadratmeter, precis utanför city, nära kommunala transporter. Läs mer på: www.ssmlivinggroup.se