Till vår hyres- och ekonomiavdelning i centrala Malmö som hanterar SBB:s fastighetsbestånd Bostäder, söker vi en hyresadministratör.  

Tjänsten
I din roll kommer du att vara hyresadministratör och ansvarig för all inregistrering i bolagets fastighetssystem – Vitec. Du kommer att arbeta självständigt med eget ansvar för en region och deras fastighetsbestånd. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att, utföra avisering och debitering av hyror och tillägg, reskontrahantering, uppföljning av obetalda hyresfordringar, inkassohantering, kontoavstämningar och på lokalnivå hantera frivilliga skattskyldigheter för moms. Du är serviceinriktad i dialog med hyresgäster och kollegor såväl skriftligt som på telefon. I tjänsten ingår det även kundtjänst och telefontider.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet från fastighetsbranschen. Du har arbetat med hyresadministration, gärna från något större bolag. Du känner dig trygg och självständig i dina arbetsuppgifter och du har god vana från större fastighets- och ekonomisystem, gärna Vitec. Du har lägst gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person strävar du efter excellent genomförande. Du är ansvarstagande, noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad, Det är viktigt att du känner dig trygg i dig själv och i din roll som hyresadministratör. Du ska vidare ha förmåga att ta initiativ och driva ditt arbete självständigt så väl som att kunna arbeta i grupp. Du är teamorienterad och flexibel som person och är genuint serviceminded.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 30 augusti 2023. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För att garantera en säker och rättvis rekrytering registrerar du din ansökan via hemsidan.

I denna rekrytering samarbetar vi med RC Professional  Search AB och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rita Smedberg, [email protected]  eller rekryteringskonsult Christina Armbäck, [email protected]  eller rekryteringskonsult Sofia Sjöqvist, [email protected].  

Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.