Magnus Jägre har rekryterats som hållbarhetschef till Amasten. Rollen är ny i bolaget och är en del i förnyelsearbetet på Amasten.

Magnus Jägre kommer närmast från en tjänst som CIO hos Rikshem och har dessförinnan arbetat som global driftschef på H&Ms IT- avdelning.

– Jag är väldigt förväntansfull över att få tillträda tjänsten som hållbarhetschef hos Amasten och ser fram emot att få arbeta för ett mer hållbart fastighetsbestånd, säger Magnus Jägre.

-Jag vill att Amasten ska vara ett bolag som verkligen arbetar med hållbarhet på riktigt. Därför är jag väldigt glad över att ha rekryterat Magnus Jägre och är övertygad om att hans arbete kommer att bidra till att Amasten både blir både mer hållbart och kostnadseffektivt som bolag, säger Jan- Erik Höjvall, VD på Amasten.

Magnus Jägre tillträder strax efter årsskiftet.

Vid frågor, vänligen kontakta:

Jan-Erik Höjvall, VD, Tel: +46 (0)70-553 80 04, [email protected]

___________________________________________________________________________

Om Amasten

Amasten är ett fastighetsbolag som äger hyresfastigheter med i huvudsak bostäder, samt i viss del lokaler och kontor. Amastens affärsidé är att förvärva, förvalta och förädla, huvudsakligen hyresbostadsfastigheter, i mindre och medelstora svenska orter med goda tillväxtmöjligheter och stabil hyresmarknad. För ytterligare information besök vår hemsida www.amasten.se. Aktierna i Amasten är listade på Nasdaq First North och bolagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB, telefon +46 8 528 00 399. www.fnca.se.