SSM:s vision är att utveckla Stockholmsregionens mest efterfrågade bostäder för morgondagens stockholmare. Undersökningar i den digitala panel som SSM skapat utifrån sitt intressentregister, visar att målgruppen framförallt konsumerar media digitalt och är mycket aktiva i sociala media. Därför är möjligheten till bra uppkoppling viktig för dem.

– Vi utvecklar bostäder utifrån vår målgrupps behov och för våra kunder är en bra uppkoppling lika naturligt som varmt och kallt vatten i kranen, säger Mattias Roos, VD på SSM.

SSM har nu skrivit ett avtal med Com Hem för att kunna leverera marknadens snabbaste bredbandstjänster till hastigheten 1000/1000 Mbit/s.

– Då SSM har höga ambitioner för sina kunders boende, är det hedrande att bli vald som leverantör för att möjliggöra underhållningstjänster och nyttotjänster genom våra snabba bredbandstjänster och Sveriges bredaste TV-utbud säger Stefan Trampus, försäljningsdirektör på Com Hem.

De första kunderna som får nyttja den snabba uppkopplingen är de som flyttar in i projekten Rosteriet i Liljeholmen och ND Studios i Norra Djurgårdsstaden. Men övriga kunder kan vara lugna. Com Hem kommer även att leverera bredband till SSM:s projekt Bromma Tracks, The Lab, Turbinhallen och West Side Solna.

För ytterligare information kontakta:

Mattias Roos, VD, tel. 0706-185 199