Som ett led i Amastens hållbarhetsarbete, trygga hem och områden, erbjuder Amasten sommarjobb till ungdomar. I år kommer totalt 66 ungdomar att arbeta i och runt Amastens fastigheter under sommarperioden.

– Väldigt kul att vi i år kan erbjuda så många ungdomar sommarjobb på våra olika orter. Det är nästan 1,5 sommarjobbare på varje heltidsanställd inom förvaltningen. Dessutom bor många av ungdomarna i våra områden vilket vi hoppas gör att de vill ge det lilla extra i arbetet för att känna stolthet över sitt bostadsområde, säger Klas Johansson, förvaltningschef på Amasten Fastighets AB.

– Det är fint att få ta del av ungdomars första steg in på arbetsmarknaden. I år fick vi även äran att erbjuda våra läxhjälpselever sommarjobb, vilket känns extra roligt, säger Malin Arnbom, kommunikationschef på Amasten Fastighets AB.

 

Vid frågor, vänligen kontakta:

Klas Johansson, förvaltningschef, Tel: +46 (0)70-218 58 95, [email protected]

Malin Arnbom, kommunikationschef, Tel: +46 (0)70-275 16 72, [email protected]

______________________________________________________________________

Om Amasten

Amasten är ett fastighetsbolag som förvaltar, utvecklar och bygger bostäder. För ytterligare information besök vår hemsida www.amasten.se. Aktierna i Amasten är noterade på Nasdaq First North Premier Growth Market och bolagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB, telefon 08-528 00 399, [email protected]