Amasten Holding AB (publ) har tecknat avtal att bygga fibernät för TV, Bredband och Telefoni till samtliga hyresgäster i sitt bestånd. Satsningen sker i samarbete med Telia och innebär att alla fastigheter kommer att ha ett modernt och framtidssäkert nät för uppkoppling av de tjänster som hyresgästerna använder idag och framöver.

Utbyggnaden är en del i vårt arbete med att kontinuerligt utveckla boendemiljön. Indragningen omfattar hela Amastens fastighetsbestånd för såväl bostadshyresgäster som lokalhyresgäster och beräknas vara färdigställt innan årsskiftet.

”Vi är oerhört glada över att kunna erbjuda alla våra hyresgäster tillgång till fibernätet med ett stort utbud av TV-, Bredband- och Telefonitjänster. Fiber ger både hushållen och företagen en snabb och stabil uppkoppling med helt nya förutsättningar. Att koppla upp hela hemmet eller kontoret och samtidigt dra nytta av digitala servicetjänster är viktigare än någonsin. Bredbandskapaciteten blir en allt mer prioriterad fråga bland våra hyresgäster. Att säkerställa möjligheten till snabbare och säkrar uppkoppling är en viktig del i utveckling för Amasten som ett hållbart företag i en digitaliserad värld. Samarbetet med Telia som leverantör känns helt rätt i tiden och vi ser fram emot att erbjuda våra hyresgäster ett framtidssäkrat boende.”, säger David Dahlgren, VD Amasten.

Denna information lämnades till publicering kl. 12.00 den 27 februari 2017.

Vid frågor, vänligen kontakta:

David Dahlgren, VD, Tel: +46 (0)70-287 64 02, [email protected]

_______________________________________________________________________________

Om Amasten

Amasten är ett fastighetsbolag som äger hyresfastigheter med i huvudsak bostäder, samt till viss del lokaler och kontor. Amastens affärsidé är att förvärva, förvalta och förädla speciellt hyresbostadsfastigheter i mindre och medelstora svenska orter med goda tillväxtmöjligheter och stabil hyresmarknad. För ytterligare information besök vår hemsida www.amasten.se.

Aktierna i Amasten är listade på Nasdaq OMX First North Premier och bolagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB, telefon 08-528 00 399. www.fnca.se.