Anna Alsborger har rekryterats som ny transaktionschef i Hemfosa. Anna Alsborger har en gedigen erfarenhet från liknande befattningar i såväl noterade som onoterade fastighetsbolag och från transaktionsrådgivning. Hon tillträder i september 2018 och kommer att ingå i Hemfosas koncernledning.

Anna Alsborger kommer närmast från rollen som Transaktionschef på Hemsö Fastighets AB, där hon varit verksam i åtta år i olika roller inom transaktion och strategi. Hon arbetade tidigare inom Kungsleden i tre år, bland annat som projektledare inom transaktion och analys. Anna var dessförinnan verksam på Catella med transaktionsrådgivning och på EY med fastighetsanalys och värdering. Hon är född 1977 och är Civilingenjör Lantmäteri från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

”Vi är mycket nöjda över ytterligare en strategiskt viktig rekrytering som vi, tillsammans med Caroline Arehult, tillträdande VD i Hemfosa, lyckats genomföra då vi rekryterat Anna Alsborger som ny transaktionschef i Hemfosa. Anna har precis den bakgrund och erfarenhet vi sökt när Stina Lindh Hök valt att ta rollen som COO inklusive ansvaret för transaktioner inom Nyfosa i samband med den tänkta delningen av koncernen i två noterade bolag”, säger Bengt Kjell, styrelseordförande i Hemfosa.

För mer information, vänligen kontakta: 

Bengt Kjell, styrelsens ordförande, mobil 070-594 53 98, kontoret 08-448 04 80