Idag genomförs ett symboliskt första spadtag för SSM Bygg & Fastighets ABs projekt Brf Flygplansfabriken. Första spadtaget tas av ytterstadsborgarrådet i Stockholms stad, Joakim Larsson (M). Projektet innehåller 73 st bostadsrätter belägna i Stockholm Creative District, Telefonplan.

Försäljningsstarten skedde i april 2013 och intresset för projektet har varit mycket stort. Redan
efter säljstarten var 51 lägenheter uppbokade. Den stora efterfrågan har lett till att alla lägenheter nu är sålda.

Brf Flygplansfabriken innehåller 73 st bostadsrätter i storlekarna 1-3 rok, 29 kvm-69 kvm. Telefonplan är ett av Stockholms mest spännande områden med sprudlande energi och härlig atmosfär. Närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet.

– Vi har ett långt engagemang i området och har under åren utvecklat ca 500 lägenheter vid Telefonplan och i Midsommarkransen. Vi är väldigt stolta över att vi varit med och drivit utvecklingen av Telefonplan och det vi har valt att kalla Stockholm Creative District. Vi bygger vidare på det nära och bra samarbete som vi har med Stockholms Stad och marknadens övriga aktörer i syfte att fortsätta utveckla efterfrågade bostäder för morgondagens stockholmare, säger Erik Lemaitre, affärsutvecklare, SSM Bygg & Fastighets AB.

För ytterligare information kontakta:
Erik Lemaitre, affärsutvecklare, SSM Bygg & Fastighets AB tel 0708-49 30 94