Den 12 november 2019 klockan 11.30 – 14.00 CET kommer SSM att hålla en kapitalmarknadsdag i Stockholm. Presentationen syftar till att informera kapitalmarknaden om SSM:s affärsinriktning och plan framåt efter det att bolaget genomfört en översyn av nuvarande verksamhet.

Mattias Lundgren, koncernchef & VD samt medlemmar i koncernledningen kommer att hålla en kapitalmarknadsträff den 12 november 2019 i syfta att presentera SSM:s affärsinriktning och plan framåt efter det att bolaget genomfört en översyn av nuvarande verksamhet.

Tillfället vänder sig framförallt till institutionella investerare, analytiker samt media.

Anmälan till eventet görs till [email protected] senast den 4 november 2019.

Eventet hålls i bolagets lokaler Torsgatan 13 i Stockholm.

För mer information, vänligen kontakta:
Ann-Charlotte Johansson

Kommunikations- & IR-chef
E-post: [email protected]
Telefon: +46 (0)761-65 17 71

Om SSM Holding AB (publ)
SSM producerar funktionssmarta och prisvärda bostäder med attraktiva gemensamhetsytor, nära allmänna kommunikationer i citynära lägen till bolagets målgrupp – morgondagens urbaniter. Bolagets vision är en bostadsmarknad med plats för så många människor som möjligt och bolaget har som målsättning att producera 50 procent bostadsrätter samt 50 procent hyresrätter. SSM är en ledande bostadsutvecklare i sin nisch inom Storstockholmsområdet och i juni 2019 finns cirka 6 200 byggrätter i bolagets projektportfölj. SSM noterades på Nasdaq Stockholms huvudlista den 6 april 2017. www.ssmlivinggroup.com