Ola Persson tillträdde sin tjänst som CFO på SSM Bygg & Fastighets AB den 1 februari 2014.

Ola har arbetat som inhyrd konsult i rollen som TF Ekonomichef sedan augusti 2013. Ola övergick per den 1 februari 2014 i en permanent tjänst som CFO. Tjänsten ingår i bolagets företagsledning.

”Under vintern har jag lärt känna SSM i min tillfälliga roll som Ekonomichef. Jag har stormtrivts och det känns mycket inspirerande att fortsätta arbeta i bolaget som CFO. SSM inledde 2012 en spännande resa mot att bli en av Stockholms större bostadsutvecklare och jag hoppas med mina erfarenheter inom finansanalys och som entreprenör kunna bidra till bolagets fortsatta utveckling mot det målet” säger Ola Persson.

Ola Persson har en betydande finansutbildning och bred internationell erfarenhet från varierade yrkesroller med affärsnära finansiell inriktning. Meritförteckningen omfattar såväl Investment Manager-jobb på Alliance Capital Partners som CEO-befattning, och styrelseledamot på Schweiziska Mondial Asset Management Group. Ola är även grundare av Persson & Westling Pantbank och kommer senast från BDO Stockholm där han var redovisningskonsult fram till tillträdet som Tillförordnad Ekonomichef på SSM.

”Ola har gjort ett fantastiskt jobb under hösten och vintern. Jag är mycket glad över att vi genom rekryteringen av Ola som CFO skapat en breddning och förstärkning inom ekonomi och finans i bolaget. Jens Rydell var tidigare och kommer fortsatt att vara ekonomichef för SSM. Under föregående år anställde SSM 19 personer, idag är vi 34 anställda i bolaget” säger VD Mattias Roos.

För ytterligare information kontakta:

Mattias Roos, VD SSM, tel 0706-185199